17 Ağustos 2016 Çarşamba

Akıllı Bisiklet Uygulamasına Mersin' de Katılıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Çukurova Kalkınma Ajansı'nın (ÇKA) birlikte yürüttüğü çalışmayla sahil şeridinde "Akıllı bisiklet" uygulaması başlatıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Adnan Menderes Bulvarı'nın sahil şeridinde düzenlenen açılış töreninde, projenin temelinde Mersinlilerin hakettiği, sağlıklı ve huzurlu bir kent oluşturma hedefinin bulunduğunu söyledi.

Sosyal yaşamın geliştirilmesi için çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Kocamaz, şu değerlendirmede bulundu:

"Çukurova Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz bu projeyle Mersinlileri bu anlamlı hizmet ile buluşturmuş olduk. Artık vatandaşlarımız çok uygun ücretlerle dilediği gibi Mersin sahillerinde bisiklet sürmenin keyfini yaşayacak. Bu bir başlangıç, daha sonra ihtiyaca göre bisikletlerimizin sayıları da artacak. Hedefimiz bu kentte yaşayan insanların sağlıklı yaşayabilmeleri için her türlü altyapıyı sağlamaktır. Hayata geçirdiğimiz bu projenin tüm Mersinlilere hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder