29 Ağustos 2016 Pazartesi

Bigadiç'e Bin 45 Adet Bisiklet Hibe Edildi

Türkiye Halk Sağlığı'nın yürüttüğü proje kapsamında Balıkesir'in Bigadiç Belediyesi'ne bin 45 adet bisiklet hibe edildi.

Bigadiç Belediyesi, 6 bin 500 metre bisiklet yolu, her yaştan ve her kesimden insanın kullanabileceği spor alanları yaparak vatandaşları spora teşvik etti. Türkiye Halk Sağlığı tarafından Bigadiç Belediyesi'ne vatandaşlarının sağlığına gösterdiği hassasiyet sebebiyle bin 45 adet bisiklet hibe edildi. Bigadiçli vatandaşlar bisikletleri spor alanlarında ücretsiz olarak istedikleri zaman kullanma imkanı bulabilecek.

Belediye Başkanı İsmail Avcu, "Günümüzün hastalığı obezite. Biz Bigadiç Belediyesi olarak standartların üzerinde yaya ve bisiklet yolu yaptık. Sağlık Bakanlığı da vatandaşlarımızın spor yapmasını teşvik etmek için bisiklet kampanyası başlattı. Bigadiç ilçemize bakanlığımız bin 45 adet bisiklet hibe etti. Bisikletleri Bigadiçli vatandaşlarımız sosyal hayatlarında kullanabilecekler. Sağlıklı bir toplum, sağlıklı bir il, çok daha sağlıklı bir Bigadiç olmasını temenni ediyorum. Bisikletlerimiz ilçemize hayırlı olsun. Sağlık Bakanlığı'na teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder